Sâmbătă, 31 Decembrie 2022
  35 Comentarii
  13.2K Vizite

Mereu am spus ca muzica anilor ’90 a fost cea mai buna dintre cele cunoscute de noi. Sigur, sunt multi care nu sunt de acord cu asta, dar este in regula. De fapt, muzica cea mai buna ti se pare cea din adolescenta si inceputul maturitatii, pentru ca atunci treci prin cele mai multe schimbari, mai ales de natura spirituala si emotionala. Fiecare dintre cei care fac parte dintr-o anumita generatie a fost fan al unei trupe, al unui cantaret sau al unei soliste din anii ’90.

Diversele curente muzicale s-au topit, pentru cativa ani, intr-un gen muzical ce exprima bucurie, nevoia de a te misca pe ringul de dans si elimina corvoada intelegerii versurilor. Unii spun ca acea muzica a fost una superficiala, insa artistii de atunci nici nu-si propuneau sa faca filosofie sau sa schimbe oameni. Ei nu voiau decat dansatori cat mai multi in fata DJ-ului si zambete pe fetele participantilor la aceasta bucurie colectiva.

Pentru cei care au ramas iubitori sau doar nostalgici ai muzicii anilor '90, Radio Pro-B a lansat un nou proiect We Love 90's, cu cele mai bune hituri nationale si internationale ale anilor '90. Sambata de la ora 19:00, exclusiv pe contul nostru de TikTok.

25 Aprilie 2024 18:27
Multumim Zet-ule pentru frumoasele play-listuri , marfă de tot abia aștept să intru pe live sa enjoy hituri-le care îmi dă o nostalgie la ce muzica buna aveam in the 90's.
10 Februarie 2024 18:30
Vreau să vă mulțumesc sincer pentru emisiunea minunată "We Love 90's by DJ Zet". Este o adevărată bucurie să ascultăm hiturile din anii '90 în fiecare săptămână. Melodiile nostalgice și mixurile pline de energie aduse de DJ Zet ne fac să ne simțim ca și cum am fi în mijlocul unei petreceri din trecut. Apreciez eforturile voastre de a ne oferi o experiență muzicală atât de memorabilă și sunt recunoscătoare pentru că ne aduceți această bucurie în casele noastre.❤️❤️❤️😘😘😘
22 Decembrie 2023 11:14
We Love '90. Muzica pe care am crescut și o îndrăgesc cel mai mult! Multe amintiri frumoase care vor rămâne mereu în suflet! Mulțumesc Radio Pro-B aka Dj Zet , Joanna și restul echipei pentru cele mai frumoase momente pe care le creați! 🥰🥰🥰 Mă bucur enorm că fac parte din aceasta comunitate❤️❤️❤️ Va pup și va iubesc, al vostru Radooo cu 3 de OOO!!!
22 Decembrie 2023 10:00
Emisiunea cu muzică din anii '90 pe care o urmărresc la Radio Pro-B mi-a oferit o călătorie nostalgică în timp, readucând în prim-plan hiturile și atmosfera vibrantă a acelei perioade. Selectarea atentă a melodiilor a reușit să redea spiritul distinct al anilor '90, captând esența diversității muzicale din acea epocă. Prin aceastã emisiune Dj Zet a adus o incursiune binevenită în amintirile muzicale ale decadelor trecute.
14 Octombrie 2023 18:48
Aceasta emisiune va fi ceva ce va rămâne în amintirea tuturor și va face ca povestea noastră să continue si mai departe. Love you all guys ;)
25 August 2023 21:53
We love '90, muzica plină de energie, inovație și diversitate. Cum ar fi in muzica de azi un "boooom --- in good vibes" :p ... adevarat "cocktail for the soul" :) The best music ever ! :D Thanks Radio Pro-B ;)
08 August 2023 23:01
Cu muzica pe care ne-o daruiti voi, Radio Pro-B, parca as avea o discutie fara cuvinte. "Vorbeste" si imi transmite emotii, ajunge de multe ori in andancul sufletului si vrea sa ramana acolo. Va multumesc! Cateodata e nevoie de un singur cantec ca sa iti readuca o mie de amintiri. Aici au fost mult mai multe! Adorabil!
28 Iulie 2023 19:40
Cea mai buna muzica ramane muzica veche. :) Respect Dj Zet! Te salut! :)
25 Iulie 2023 09:00
Super tare :D Love you All
16 Iunie 2023 09:13
Cea mai bună muzică din 85 pana 2010. Mișto timpuri si fară prea mult social media.
  • Page :
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Momentan nu exista comentarii in acest topic.