INFO POINT ● INTREBARI FRECVENTE

Parcurgeti intrebarile frecvente pentru mai multe informatii ● Momentan aceasta sectiune este in dezvoltare. Va rugam sa vizitati zilnic aceasta pagina pentru informatii actualizate. 

  • donate3

Pentru a afla cum poti asculta Radio Pro-B pe orice device, acceseaza aceasta pagina "ASCULTA LIVE"

Radio Pro-B este un post de radio exclusiv HIP HOP - TRAP - DANCEHALL - RAGGAE - AFROBEATS

Momentan folosim un singur stream de 192 Kbps mp3. 

Da, avem aplicatie atat pentru Android cat si pentru iOS. Descarca appappleappgoogle

Conturile mai vechi de 2021 nu mai sunt valabile.

Sectiunea VIP poate fii accesata doar dupa upgrade-ul contului de la "basic" la "vip account". Poti face asta accesand aceasta pagina "VREAU VIP"

Daca ai avut in trecut cont VIP si doresti reactivarea lui, trebuie sa ne trimiti dovada platii pe email la office@radioprob.ro. Dovada platii se afla in email-ul tau sau in contul de paypal.

Numele de utilizator (username) poate fii schimbat doar de administratorul website-ului. Acest lucru se poate face doar prin email la office@radioprob.ro 

Inainte de a face acest pas, te rugam sa retii ca acest lucru este ireversibil. Totusi, daca vrei sa-ti stergi contul, trimite o solicitare la office@radioprob.ro de pe adresa de email cu care a fost creat contul tau 🤔

Nu folosi cuvinte obscene, ofensatoare, injurii si nici prescurtari ale acestora, ori un limbaj licentios. Afirmatiile cu continut pornografic, imoral si discriminatoriu sunt interzise. Nu se accepta SONG REQUEST sau TRACK ID. Spam-ul, invitatiile pe platformele social media, (facebook, instagram, etc..) sunt interzise. Este interzisa reclama de orice natura. Poza profilului trebuie sa fie personala. Membrii care incalca vreuna din reguli va primi un singur avertisment din partea unuia dintre admini sau moderatori, iar in cazul in care va recidiva, va fi exclus de pe site si va avea contul blocat. In cazul in care ai o problema pe chat sau nu reusesti sa-ti updatezi profilul , foloseste optiunea de "live support" pentru a lua legatura cu adminul sau moderatorul chat-ului. Te rugam sa-ti updatezi profilul apasand pe cele 3 liniute din coltul dreapta sus al chat-ului. Pentru vizualizarea corecta a pozei de profil, va sugeram sa cropati/decupati poza square/patrat). Daca esti GUEST, trebuie sa-ti creezi mai intai un cont pe site-ul nostru, apoi iti poti updata profilul pe chat. 

Poza de profil se poate uploada doar din chat folosind menu (cele 3 liniute din colt dreapta sus (pentru laptop/PC) sau dreapta jos (pentru telefon). Va rugam sa folositi doar poza personala !

Chat-ul functioneaza doar cu notificari audio. Notificarile sunt de doua tipuri, cand cineva posteaza in chat sau cand primesti un mesaj privat de la administratori. Ele se pot activa sau dezactiva din menu/sounds. 

Daca intrebarea ta nu se gaseste listata aici, ne poti contacta pe email la office@radioprob.ro sau pe chat in sectiunea "LIVE SUPPORT"