HEALTHY LIFESTYLE BLOG

Considerand ca muzica sanatoasa intra perfect in armonie cu un stil de viata sanatos, am decis sa punem la dispozitia ascultatorilor nostrii un blog dedicat unui stil de viata sanatos. Fie ca este inceput de an, avem pregatirile dinaintea unui eveniment important, ne confruntam cu probleme de sanatate sau pur si simplu am decis sa avem mai multa grija de noi, fiecare ajungem la un moment dat sa vrem sa adoptam un stil de viata (mai) sanatos.

lifestyle2

Insa inainte de a te apuca e bine sa stii ce inseamna sa ai un stil de viata sanatos si care sunt micile schimbari pe care le poti face pentru a te asigura ca ajungi acolo in mod sustenabil si te vei tine de el. Cu alte cuvinte, cum te asiguri ca nu este doar un moft de moment sau o dieta draconica, si ca nu te vei da batut dupa primul hop. 

In acest BLOG exploram ce presupune un stil de viata sanatos, bazat pe studii si dovezi, alaturi de mici obiceiuri care te vor ajuta in aceasta calatorie !

CE INSEAMNA STIL DE VIATA SANATOS

Multi dintre noi asociem stilul de viata sanatos cu slabitul si dietele. Cu siguranta, te va ajuta sa slabesti, insa o viata sanatoasa si echilibrata implica mult mai multe. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) defineste sanatatea ca fiind o “stare de bunastare fizica, mentala si sociala completa si nu doar absenta bolii”. 

Un stil de viata sanatos este un cumul de aspecte, de la sanatatea corpului fizic, la cea psihica, emotionala, spirituala, relationala si financiara. Printre cele mai “vizibile” beneficii ale unui stil de viata sanatos, se numara faptul ca te simti nemaipomenit, ai mai multa energie, te poti concentra mai bine si te imbolnavesti mai rar sau, de ce nu, deloc. Nu se poate spune ca unul este mai important ca altul, dar desigur, fara o alimentatie sanatoasa si suficiente ore de somn nu poti face nimic.

Astfel, stilul de viata sanatos trebuie vazut holistic. Concret, gandeste-te sa faci schimbari pe mai multe paliere, nu doar sa mananci mai cu grija si sa gandesti pozitiv, care sunt, de altfel, cele mai comune sfaturi cand vine vorba despre o viata echilibrata !

Urmareste acest Healthy Blog pentru urmatoarele articole si nu uita sa ne ajuti cu un like/share.....poti castiga un cont VIP ☆

 
  • Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On SpotifyListen On Apple Music

  • Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On SpotifyListen On Apple Music

DESCARCA APLICATIA SI ASCULTA LIVE

  • appappleappgoogle
     

Like Us On FacebookFollow Us On InstagramSubscribe On YouTubeFollow Us On TwetterFollow Us On SounclodFollow Us On SpotifyListen On Apple Music