New
  Miercuri, 28 Decembrie 2022
  61 Comentarii
  11.5K Vizite

Bine ai venit in Guestbook-ul Radio Pro-B. In acest topic ne dorim sa aflam parerea ta despre Radio Pro-B. De cat timp asculti si ce amintiri te leaga de noi. Ne poti ajuta cu un share ca sa putem duce povestea mai departe 😎 Comentariiile simultane nu sunt permise. In aceasta categorie este permisa o singura postare pentru fiecare membru.

06 Martie 2024 17:15
Buna ziua! Radio Pro-B l-am descoperit pe tik tok si de atunci, am un live pe tik tok unde ma simt intotdeauna bine! ONLY GOOD VIBES!!!
04 Martie 2024 13:10
Eu unul ador Radio Pro-B! Zilnic ascult online! Îmi pare rău că nu sunt mai activ când sunteți live pe TikTok, cauza este averea mea, adică iubita mea familie! Vă îmbrățișez cu drag și mult respect!
04 Martie 2024 12:57
Bine v-am gasit oameni frumosi! Am descoperit recent Radio Pro-B, dar pot sa zic ca din momentul acela mi s-a schimbat viata! Ma faceti sa zambesc toata ziua, port in mine vibe-ul probistilor deja impregnat in cel mai adinc loc din inima mea! Multumesc ca existati, multumesc ca m-ati primit in familie! PRO-B FOREVER :)
04 Martie 2024 12:52
Va salut, dragii mei! Recent, am descoperit Radio Pro-B. De departe este cel mai misto post de radio! Eu nu functionez fara muzica. Muzica ma insoteste peste tot. Si m-ati cucerit prin vibe-ul vostru, prin muzica excelenta si prin faptul ca ma faceti sa ma simt ca intr-o familie. Si asta e HUDGE pt mine, deoarece in urma cu 5 ani mi-am pierdut parintii si sotul. Mai ales in cadrul live-urilor simt apropierea asta atat de misto, desi nu ne cunoastem. Va felicit din toata inima si va iube rau de tot. Pupix!
14 Ianuarie 2024 19:57
I discovered Pro-B because I was bored by the commercial music from Romanian FM. How was the first time I listened to pro b?? love at first sight, since then I have been and remain a great fun. Thank you for being Pro-B, a wonderful family!
12 Ianuarie 2024 10:39
Salut si in 2024. Am mai adăugat 1 an de când vă ascult! Sincer am pierdut sirul anilor dar pot spune că ascult Pro-B din epoca de aur a pirateriei si cea mai frumoasă amintire, chiar dacă nu recentă, rămâne si cea mai dragă: acele vremuri când ne inghesuiam in autobuze ca să ajungem in discoteca unde se organizau la sfârșit de săptămână petreceri cu fanii si momentul acela când Pro-B se auzea până în Brașov. Mulțumesc pentru toți acești ani, mulțumesc pentru onoarea de a fi in selectul vostru grup si tradiționalul: We are Pro-B, We are Family! ❤️❤️❤️
08 Ianuarie 2024 20:22
Am petrecut o viata de om alaturi de Pro-B, din 1998, stiu toate povestile si alea bune si alea rele ale evolutiei acestui radio. Respect si ascult in continuare mereu ca in prima zi ;)
07 Ianuarie 2024 10:15
De aproape 1 an călătoresc cu voi, multe sau întâmplat, am devenit VIP la voi, am câștigat 2 premii Top Fan, am cunoscut oameni care știu ce înseamnă muzica de calitate, am cunoscut o familie de oameni frumoși și plini de energie. Viața lungă va doresc și doar Muzica de Calitate. Cu mare Drag 🤗 Nikolas 🫡🥰
06 Ianuarie 2024 00:25
Imi aduc aminte de un post de radio Pro-B, care venea de la Pro-Berceni si care la inceput nu cred ca emitea legal. Parca au și fost surprinsi de "garda" pe cand erau live. In fine, știu ca ascultam prin anii '90 acest Pro-B care organiza vinerea seara deplasari cu vreo 2 autobuze care plecau de la Piata Sudului din București in Comuna Berceni, la o discoteca de acolo. Este acelasi post de radio care a inceput asa?! Daca asta e, atunci e foarte tare ca a rezistat pana in prezent, desi genul muzical e schimbat complet. Atunci ascultam, pe langa muzica disco internațională de atunci si muzica românească disco si hip-hop (BUG Mafia erau f des difuzati, spre ex). Oricum, felicitări pt menținerea vie a aminitirii vremurilor din anii 90 (eu aveam 13 ani in 97, cand a aparut postul)!
12 Noiembrie 2023 20:04
Mulțumim pentru muzică, amintiri ce se colectează alături de această echipă minunată Pro-B România și pentru profesionalism. Faceți viața mai frumoasă 🎵❤️🔥
Momentan nu exista comentarii in acest topic.
Intra in grupul nostru pe Telegram
Impreuna ducem povestea si mai departe !

VIDEO STREAMING

SOCIAL MEDIA