RADIO PRO-B LIVE
DESCHIDE POP-UP SI ASCULTA LIVE RADIO PRO-B

livechat

  • donate3

ALGORITHM - ALBUM NOU SNOOP DOGG

Snoop Dogg este unul dintre cei mai legendari rapperi activi din lume. La cei 49 de ani, Doggfather continua sa fie un membru de frunte al scenei rap de pe coasta de vest si nu numai. Desi activitatea lui de lansare a fost incetinita usor in ultimii ani, productia lui Snoop in acest an a fost laudabila iar acum artistul este pe cale sa vina cu un nou album plin de surprize.

algorithm

La inceputul acestui an, Snoop si-a lansat cel de-al optsprezecelea album de studio "From tha Streets 2 tha Suites" si continua cu albumul sau al nouasprezecelea, intitulat Algorithm. Rapperul a fost in emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon in urma cu cateva saptamani pentru a promova lansarea albumului, lansare pe care o tachina si pe retelele de socializare.

Pe langa zvonurile ca Eminem ar putea fi inclus pe tracklist, Snoop pare sa fi confirmat deja cativa artisti care au inregistrat versuri pentru Algorithm, inclusiv Benny The Butcher, Jadakiss, Busta Rhymes si multi altii. Noul album va fi lansat pe 12 noiembrie si marcheaza prima lansare a lui Snoop de cand s-a alaturat Def Jam Recordings ca executiv in urma cu cateva luni. Suntem curiosi ce piese de pe noul album urmeaza sa intre in playlist-ul Radio Pro-B.

Citeste si: TOP 5 HITURI SNOOP DOGG

Love/Share si poti castiga un cont VIP

  • donate3

DESCARCA APLICATIA SI ASCULTA LIVE

  • appapple
    appgoogle