RADIO PRO-B LIVE
DESCHIDE POP-UP SI ASCULTA LIVE RADIO PRO-B

livechat

  • donate3

ALBUM NOU EMINEM

Oricat de bine incerci sa pastrezi un secret, daca ai un fanbase mare, sigur se va afla adevarul. E si cazul lui Eminem, despre care se crede ca urmeaza sa lanseze un nou album. Cel putin asa spun fanii care au pus cap-la-cap mai multe indicii. Marshall Bruce Mathers, sau Eminem. Nu ai cum sa nu-l recunosti atunci cand il auzi, flow-ul lui fiind unic in toata lumea.

Ocupa locuri importante prin mai toate topurile de specialitate, iar la Radio Pro-B cu Killer (Remix) in heavy rotation. Recent, fanii au dezbatut pe un thread de Reddit despre noul album pe care artistul ar urma sa-l lanseze. Au strans toate indiciile si au corelat declaratiile celor cu care Eminem colaboreaza, a producatorilor si a cantaretei Skylar Grey. Zvonurile au inceput sa apara atunci cand Fredwreck, producatorul albumelor lui Eminem, a postat la story pe pagina personala o poza cu casa artistului din copilarie. Aceasi casa a aparut si pe copertile albumelor „The Marshall Mathers LP”, dar si „The Marshall Mathers LP 2”.

Producatorul a continuat si a postat un story cu o cladire cu numarul „1001”. Fanii sunt convinsi ca reprezinta data lansarii noului album, adica 10.01 (1 octombrie). Skylar Grey, care lucreaza cu Eminem de mai bine de 10 ani, le-a spus fanilor prin canalele social-media ca ar trebui sa-si treaca un semn in calendar in dreptul zilei de 1 octombrie, dar nu a dat mai multe detalii. in tot acest timp, managerul rapperului Mozzy a postat pe Twitter ca artistul lui a tras in studio cu Eminem si Polo G. Acesta a fost momentul in care tot internetul a bubuit, iar fanii sunt siguri ca noua colaborare va fi pe album.

Ultimul album pe care l-a lansat Eminem este „Music To Be Murdered By”, un album destul de diferit fata de ce lansase pana la acel moment. in orice caz, daca apare noul album, tot de la noi vei afla !

  • donate3

DESCARCA APLICATIA SI ASCULTA LIVE

  • appapple
    appgoogle