HIP HOP REVOLUTION REVINE

Cultura hip hop s-a nascut pe strazile orasului New York in anii 1970. Incorporand elemente precum DJ-ul, rap-ul si breakdance-ul, in ultimul deceniu a crescut foarte mult avand un impact global asupra muzicii, dansului si a modei. Popularitatea si influenta hip hop-ului underground vorbeste despre dorinta noastra de demnitate, drepturile omului si un viitor mai luminos. 

Citeste mai mult...

TOP 5 HITURI SNOOP DOGG

Snoop Dogg aka the Doggfather aka Snoop Lion si multe alte alias-uri este unul dintre cele mai traznite personaje din rap si din muzica in general. Artistul care a confundat Bogota cu Bogata si care a avut un umor genial in toate filmele in care a aparut are un loc special in panteonul hip-hop-ului. Ii onoram cariera de 30 de ani printr-un top 5 al melodiilor sale.

Citeste mai mult...

probseintoarce

RADIO PRO-B SE RELANSEAZA !

Radio Pro-B a revenit pe 29 August 2021 in cea mai noua forma ! O noua imagine si un nou stil cu multa muzica buna. Hip Hop, Trap, Dancehall, Reggae si Afrobeats sunt cap de afis pentru noile genuri muzicale. Aplicatia oficiala Radio Pro-B este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android. Sectiunea free downloads include si arhivele BMP Sensation si Promomix.

Citeste mai mult...

ALGORITHM - ALBUM NOU SNOOP DOGG

Snoop Dogg este unul dintre cei mai legendari rapperi activi din lume. La cei 49 de ani, Doggfather continua sa fie un membru de frunte al scenei rap de pe coasta de vest si nu numai. Desi activitatea lui de lansare a fost incetinita usor in ultimii ani, productia lui Snoop in acest an a fost laudabila iar acum artistul este pe cale sa vina cu un nou album plin de surprize.

Citeste mai mult...

ALBUM NOU EMINEM

Oricat de bine incerci sa pastrezi un secret, daca ai un fanbase mare, sigur se va afla adevarul. E si cazul lui Eminem, despre care se crede ca urmeaza sa lanseze un nou album. Cel putin asa spun fanii care au pus cap-la-cap mai multe indicii. Marshall Bruce Mathers, sau Eminem. Nu ai cum sa nu-l recunosti atunci cand il auzi, flow-ul lui fiind unic in toata lumea.

Citeste mai mult...

RADIO PRO-B PODCAST

Acum te poti bucura de emisiunile sau mixurile tale preferate direct pe telefon, tableta, laptop sau chiar in masina prin Apple Carplay sau Android Auto accesand Mixcloud ● Toate podcast-urile sunt in format HQ ● Poti intra pe pagina fiecarui podcast pentru a lasa comentarii sau pentru a adauga la favorite mixul sau emisiunea ta preferata ● Te asteptam pe Mixcloud cu un follow AICI ! Love/Share si poti castiga un cont VIP ●

Citeste mai mult...

  • donate3

DESCARCA APLICATIA SI ASCULTA LIVE

  • appappleappgoogle