Forgot Login?   Sign up  

Rihanna vine in Romania !

.

In sfarsit, dupa ani de asteptare, Rihanna, una dintre cele mai iubite artiste ale lumii, vine la Bucuresti ! Rihanna vine la Bucuresti in 2016, dupa ani de asteptare a fanilor sai din Romania.

Artista din Barbados, in varsta de 28 de ani, urmeaza sa sustina, la mijlocul lunii august, cel mai probabil in data de 14, un concert in Capitala. Informatia conform careia Rihanna urmeaza sa sustina un concert la Bucuresti a fost dezvaluita in exclusivitate pentru Libertatea de surse demne de incredere, care au precizat ca recitalul artistei urmeaza sa aiba loc in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Rihanna vine la Bucuresti in cadrul turneului "ANTI"

Rihanna urmeaza sa vina la Bucuresti in cadrul turneului sau mondial din 2016, intitulat “ANTI”. Artista va sustine in luna august concerte in Suedia, Polonia, Germania, Austria si Elvetia. inaintea concertului de la Bucuresti ea va sustine un recital la Zurich, in Elvetia, pe 12 august, iar dupa evenimentul de la Bucuresti va canta, pe 16 august, la Berlin.Artista a lansat pana acum 8 albume de studio, care s-au vandut in peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, fiind recompensata cu opt premii Grammy in cariera.Despre un concert al Rihannei la Bucuresti s-a discutat si in 2012 sau 2015, insa atunci aparitia artistei din Barbados pe o scena din Romania nu s-a concretizat. in 2016 , momentul mult asteptat a luat sfarsit, iar Rihanna va canta intr-un final si la Bucuresti, in Piata Constitutiei.

Sursa: libertatea.ro