Forgot Login?   Sign up  

Pro-B este tratamentul perfect !

.

Nu este obligatoriu sa cunosti ceva de mult timp, pentru a-ti da seama ca este foarte bun. Asa mi s-a intamplat mie cand am inceput sa ascult radio Pro-B. De acest radio am aflat de la un bun prieten de-al meu !

Cand am auzit cat il lauda de mult, am zis sa incerc si eu sa il ascult. Mergand dupa premisa: "incercarea moarte n-are", am dat play pentru a asculta radio Pro-B. Mie personal, mi-au fost de ajuns cateva minute sa-mi dau seama ca este cel mai bun radio de muzica dance club. Mie ca persoana imi place in general sa incerc lucruri noi, unele le nimeresc, altele le ratez. Dar cu radio Pro-B nu a fost o ratare si nici nu am nimerit-o, ci am potrivit-o. Sunt fana a muzicii dance, disco, a muzicii de club in general. Dar, sa stiti ca nu neaparat preferinta mea in materie de muzica m-a atras cel mai mult, ci modul de a o pune la urechile ascultatorilor. Pur si simplu minunat, atat am de zis ! Ceea ce mi se pare destul de cool la acest post este faptul ca oricand iti vine sa faci cateva miscari de dans pe muzica acestui radio. Muzica lui, cel putin pentru mine, este o placere nemarginita intr-o lume fara margini. Nu gasesti haos, gasesti relaxare, nu gasesti plictiseala, ci entuziasm. Cu fiecare mixaj, la fiecare melodie acest post iti trezeste o mare bucurie. Nu am de ce sa mint ! Calitatea isi spune cuvantul pe melodiile difuzate, iar mixajul isi pune amprenta pe starea ta de spirit. Simti ca zbori la cote inalte ! Si ma gandesc, ma tot gandesc ca ratiunea mea ar dori sa asculte din nou, astazi, acest post si n-am decat sa-i satisfac preferintele. Intr-o zi poate tulburatoare, pentru ca nu orice om are numai pace in suflet, Radio Pro-B este tratamentul perfect in sindromul plictiselii, oboselii si a altor "boli" asemanatoare. The best ! Muzica este in general o calmare a sufletului, insa cea de calitate este o calmare a intregii persoane, a intregii personalitati. Nu va oblig sa ascultati radio Pro-B, dar va oblig sa incercati sa "gustati" din cea mai buna muzica de la acest radio. Cu siguranta sunt suficiente cateva minute sa spuneti ca va place si sa va faca sa il ascultati zi de zi !

Aceste ganduri le-am primit astazi pe adresa noastra de email si ne-am decis sa-l publicam pe site-ul nostru ! Multumim Margineanu Alina Georgiana pentru aceste cuvinte minunate ! PS: Da vestea mai departe !!! Cu respect, echipa Radio Pro-B.