Forgot Login?   Sign up  

Mix Of The Night @ Radio Pro-B

.

Asa cum am promis, Radio Pro-B vine in ajutorul dj-ilor care sunt la inceput de drum si vor sa se promoveze ceva mai mult ! Iata cateva reguli de baza pentru a putea avea un guest set in "Mix Of The Night" 

Setul nu trebuie sa depaseasca 60 de minute, sa fie insotit de tracklist si sa fie la o calitate de 320/kbps ! Nu procesati seturile la inregistrare, lasati sunetul curat ! Setul nu trebuie sa contina niciun fel de ID sau acapela, nu trebuie sa apara pe niciun site de download, exclusivitatea o detine Radio Pro-B in sectiunea "free download/mix of the night" ! Obligatoriu trebuie sa detineti cont VIP pe site-ul nostru (click aici pentru info) ! Seturile se trimit pe mail la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. insotite de tracklist ! Pentru informatii suplimentare trimite un mesaj privat AICI ! Mix Of The Night este in grila de programe in fiecare seara de Vineri si Duminica incepand cu ora 21:00 !

Dj-ii care vor avea seturi in cadrul emisiunii, vor fi votati pe pagina oficiala Mix Of The Night, primii 10 clasati devin rezidenti permanent Mix Of The Night !

Like/Share acestui articol si poti castiga un cont VIP !

Download Mix Of The Night