Forgot Login?   Sign up  

Arhiva Bpm Sensation by Dj Zet

.

Asa cum am promis, astazi lansam intreaga arhiva Bpm Sensation by Dj Zet ! Emisiunea a fost infiintata in anul 2008 si a fost moderata de Dj Zet. In fiecare seara de joi, timp de 3 ore, am adus atmosfera de club la tine acasa.

Cele mai noi piese de club, lansarile in exclusivitate, dj-ii si artistii invitati dar si cele mai exclusive remixuri au facut ca emisiunea sa fie ascultata si apreciata la o scara foarte mare ! Printre dj-ii invitati de-a lungul timpului, ne amintim de: Deepside Deejays, Nick Kamarera, Dj Optik, Chris Mayer, Amsterdam Avenue, Dj Rabinu, Dj Dark, Lucian Barbulescu, Deepcentral, Emil Lassaria, 3Shift, Dj Ralmm, AlexUnder Base, Treitl Hammond, Moving Elements, Vika Jigulina, LLP, Splashfunk, Dj Robert Georgescu si multi altii. Astazi punem la dispozitia fanilor, free download pentru intreaga arhiva Bpm Sensation. Emisiunile sunt inregistrate asa cum au fost difuzate live pe radio (High Quality) si probabil este o placere pentru fani sa-si reasculte mesajele live pe care le-au trimis in timpul emisiunii ! In acest moment lucram la arhiva Promotional Mix !

In ceea ce priveste compilatia Bpm Sensation Collection, fiecare volum din aceasta compilatie contine piese care au fost folosite in emisiunea Bpm Sensation ! Piesele sunt doar in variante extended sau remix la o calitate de 320/kbps ! Pentru Bpm Sensation Collection Click Aici !

"Multumesc tuturor celor care au ascultat aceasta emisiune, dj-ilor si artistilor care au raspuns invitatiei mele de a participa cu seturi (guest mix), dar si celor care au ajutat la promovarea emisiunii in diverse forme ! Nu am uitat si nu am sa uit vreodata ajutorul pe care l-am oferit anumitor artisti dar si dj-ilor care erau la inceput de cariera sau nu erau suficient de cunoscuti. Ma bucur ca am contribuit atat cat am putut la promovarea lor, desi foarte multi au uitat de unde au plecat si nu dau dovada de respect profesional pe canalele de socializare si nu numai."
Cu respect.........Dj Zet

PS: Daca revine Bpm Sensation live pe Radio Pro-B ?!?....probabil ca DA...

Daca ai ascultat emisiunea Bpm Sensation, baga un like acestui articol. Multumim !

Arhiva Bpm Sensation